Nøkkelkort til en enklere hverdag

Hotellfølelse i eget hjem

Dette er Park+

Park+ er hjemmet for deg som ønsker nøkkelkort til en enklere hverdag, flotte fasiliteter og et fullspekket servicetilbud. Et sted hvor hotellkomfort blandes med den gode følelsen av å ha kommet hjem. Hvor ypperlige kvaliteter er en selvfølge – fra gulv til tak, og ute som inne. Her bor du i grønne omgivelser, med nærhet til sjø, skog, butikker og byens severdigheter.

Park+ blir et godt sted å bo – i alle livets faser.

(Dagens rentenivå og dermed stipulerte felleskostnader avviker fra foreliggende prisliste. Kontakt megler for oppdatert informasjon.)

Kvaliteter

I Park+ har vi satt fokus på gode, solide og nøye utvalgte kvaliteter. Fra store vindusflater hvor den spektakulære utsikten kommer til sin rett, til funksjonelt og lekkert designkjøkken.

Det vil blant annet være:

  • Sol og utsikt
  • Moderne planløsninger 
  • Takhøyde 2,7 meter i de fleste rom
  • Tidsmessig hvit eikeparkett
  • Komplett kjøkkenløsning fra HTH
  • Hvitevarer fra Gorenje
  • Lekre, flislagte bad

Kjøkkenet

Hjemmets hjerte og samlingspunkt – kjøkkenet er stedet hvor gode måltider og minner skal skapes i mange år. Ditt nye kjøkken blir levert av HTH Kjøkken, moderne dansk design som skaper kvalitetssikre kjøkken med en wow-effekt – og som er en fryd å vise frem til gjestene. Sammen med komplett løsning fra HTH Kjøkken, får du levert flotte, integrerte hvitevarer fra Gorenje.

Badet

Velvære, fornyelse, renselse. Stedet hvor man ofte starter og avslutter dagen – og tilbringer mye tid imellom. Badet blir levert av HTH Bad, kjent for lekkert design, nyskapende detaljer og gjennomtestet kvalitet. Stilrent møblement hvor det praktiske møter det delikate. Servantskap med rikelig plass til alt fra håndklær til toalettsaker. Her bader du i supre kvaliteter og like gode løsninger.

Grønne omgivelser

Grønt, luftig, solrikt og trivelig…

…det er stikkordene for å beskrive Park+ flotte fellesarealer og uteområder. Hyggelige møteplasser, gode solforhold og idylliske omgivelser. Alt tilrettelagt for å slappe av, nyte frisk luft, eller utøve hobbyer og kjekke aktiviteter.

Populære turområder

Fra din leilighet i Park+ har du kort vei til et hav av flotte turalternativer for hele familien. Du finner utsiktspunkter for et overblikk av det flotte området du selv bor i. Du finner idylliske skogsløyper som fører deg til eventyrlignende tjern. Du finner stier, kupert terreng, flatmark og skog. Her er to turforslag av de mange du har å velge blant:

Moksheimskogen og Helgelandsfjellet

Gå eller kjør de 1,8 km mot sørøst for Park+ til Norheim skole. Her starter en flott turløype som tar deg gjennom Moksheimskogen, på ryggen av Helgelandsfjellet og rundt Moksheimsvatnet. Lengden på selve tursløyfen er 5,8 km – en runde som tar ca. 1,5 time å gå, og som er flott og enkel å gjennomføre for både store, små og firbeinte. Ønsker du å bare gå ca. halve turen, er det mulig å ta den nordre fjellryggen, og tilbake på østsiden langs Moksheimsvatnet når man kommer til gapahuken.

Tronefjell og Spannavarden

Tronfjell og Spannavarden, som ligger øst for Moksheimsvatnet, er to av de høyeste toppene i Karmøy kommune med sine henholdsvis 151 og 146 moh. Den flotte rundturen som går innom begge utsiktspunktene kan startes fra flere steder. Kommer du med bil og behøver å parkere, er det best å starte fra Haugaland Krafts stasjon på Spanne eller fra Vormedal skole. Turen på 6,3 km er enkel å gå, tar ca. to timer og inkluderer totalt 298 høydemeter. Ønsker du å gå en kortere distanse, kan rundturen forkortes med ulike snarveier via stier i terrenget.

park-plus-map-web

Byens beste utsikt?

Park+ blir ikke mindre enn distriktets høyeste bygg, og det vil du virkelig kunne nyte fra morgen til kveld – enten fra den flotte og solrike balkongen, eller gjennom de store vindusflatene. Et spektakulært skue fra egen stue. Takhøyden på 270 cm i de fleste rom bidrar til den gode og luftige følelsen.

Med sin sentrale beliggenhet bor du tett på mange naturperler, men også det urbane bylivet. Her er det kort vei til grønne, flotte omgivelser, og byens mange fasiliteter. Herlige turer i byheiene, eller langs sjøen like i nærheten. En tur til sentrum, med sine hyggelige kafeer, restauranter og butikker. Et besøk på Oasen storsenter, hvor du får tak i alt du trenger. Den flotte golfparken som ligger noen kilometer unna, med stor range og flere baner.

Det vil også være hyppige bussforbindelser like utenfor hjemmet ditt, slik at du enkelt kan komme deg rundt uten å være avhengig av bil.

3.8 km

Haugesund sentrum

1.5 km

Norheimskogen

Oasen storsenter: 1.5 km
Raglamyr: 3.4 km

Haugesund Lufthavn: 9.5 km
Haugesund Golfpark: 5.8 km

En livsstil

I Park+ velger du ikke bare en bolig – du velger deg en livsstil. En enklere og mer behagelig hverdag, med flotte fasiliteter og et fullspekket servicetilbud. Rett og slett mer kvalitetstid til å bare nyte livet.

Dyrk din hobby

Hobbyer er en viktig faktor for et godt og balansert liv.

Kanskje du allerede har en hobby du har drevet med i mange år? Eller er klar for å ta fatt på en helt ny? Uansett livsfase og interessefelt er Park+ et ypperlig sted å dyrke nye og gamle hobbyer. Fellesarealene gir rom for å ta frem malerpensler, verktøy, speilreflekskamera eller hageredskaper. Med egen grønnsakshage er også alt tilrettelagt for en morsom, lærerik og avslappende aktivitet for hele familien.

Park+ Borettslag bestemmer selv bruk og innredning av aktivitetsrommet og bruk av uteområdet.

Apoteket

Det er ønskelig å åpne et apotek i Park+

Det vil gi deg svært rask og enkel tilgang til nødvendige produkter og tjenester. Det er ikke endelig avgjort om det blir apotek – mer informasjon kommer.

Dagligvarer

Butikk som nærmeste nabo

Med dagligvarebutikk i samme bygg har du svært kort vei til handleturen, enten du har en storhandel å få unnagjort, eller bare trenger en vare så fort som mulig. I tillegg kan du gå tørrskodd til og fra butikken. Det er signert avtale med Coop Extra.

Parkering

Kjøp en parkeringsplass til din egen bil, i et romslig parkeringshus hvor du kan gå tørrskodd fra bilen og opp til ditt hjem. Med Klubben Pluss-medlemskap kan du også leie en av hotellets el-biler etter behov.

Parkeringsareal for leiligheter har forberedt dekning for billadesystem. Lader kan bestilles som tilvalg ved kjøp av garasjeplass.

Finansiering

Kjøper du bolig i Park+ får du stor frihet til valg av finansieringsløsning- og form. Her finnes det nemlig flere alternative måter å finansiere boligdrømmen på, som passer deg og din situasjon best.

Historien

Det som i dag er Radisson Blu-bygget har en lang og rik historie bak seg, helt fra sin åpning i 1972 – da som Touring Motor Hotel.

Arkitekten bak hotellet er Karl Magnus Lea. Blant kulturmiljøene i Karmsundgaten som Haugesund kommune anser viktigst å ivareta, er blant annet Radisson Blu-bygget. Det er nemlig Haugesunds viktigste eksempel på brutalismen, som kjennetegnes av rå, ubehandlet betong, «ærlig» materialbruk og konstruktive bygningsledd med enkle geometriske former.

Måtte vise frem passet

Før åpningen av Touring Motor Hotel var det ingen skjenkesteder i Haugesund.

Men da Touring Motor Hotel stod ferdig i 1972 var hotellet bygget for å tilfredsstille kravene til turisthotell, og fikk brennevinsrett. Men det måtte ikke serveres til gjester innenbys! Karmøybuen kunne få servert brennevin mot at de fremviste passet sitt, da de bodde på andre siden av kommunegrensen.

I 1992 ble hotellet kjøpt opp av Henderson familien og fikk navnet Hendersons Park Hotel.

Arkitektens ord

Gode, kvalitetsrike hjem med flotte utearealer og maksimal utnyttelse av byggets høyde har vært utgangspunktet i utformingen av Park+. Skape rom for behagelige og bekymringsfrie liv, hvor kvalitetene matcher tjenestespekteret som tilbys beboerne. Illustrere en enklere hverdag for folk i ulike livsfaser.

Lyst, luftig og lekkert er også stikkord og utgangspunkt for alle leilighetene, som har bruksarealer (BRA) fra 67 til 189 kvadratmeter. Det gir svært gode muligheter for å finne den perfekte leiligheten akkurat for deg. Gode planløsninger skal utnytte arealet og omgivelsene maksimalt.

Hver enkelt leilighet er tegnet og nøye planlagt for å gjøre mest mulig ut av de gode solforholdene, og den spektakulære utsikten – Park+ er nemlig distriktets høyeste bygg! Stuevinduene er store, og gir lysinnslipp og luftighet du virkelig kan nyte. Takhøyde på 270 cm i de fleste rom bidrar til den gode følelsen. Og den fantastiske utsikten kan virkelig beundres fra den vestvendte og flotte balkongen som hver leilighet får. Her kles rekkverkene inn med eloksert aluminum, som både er dekorativt og tåler store påkjenninger.

Det etableres flotte uteområder og oppholdsplasser med herlige grøntarealer, sitteplasser og sosiale soner som skaper en god atmosfære og et flott samlingssted for beboerne. Her blir det rikelig med steder hvor man kan nyte en rolig stund med en kopp kaffe og en fersk avis, aktiviteter og hobbyer for store og små, eller hyggelige treff med naboen.

I tillegg kan beboerne raskt og enkelt ta heisen eller trappa til butikken, restauranten, apoteket eller de andre fasilitetene i bygget.

En enklere hverdag med gjennomtenkte løsninger og et unikt tjenestetilbud.

Vi er glade for å kunne ønske Park+ velkommen!