Boligvelger

Velg bolig i bildet til venstre, eller i tabellen til høyre. Bilde av Bygg C finner du lengre ned på siden.

Du må ha javascript aktivert for å se dette innholdet. Du må ha javascript aktivert for å se dette innholdet.

*Trykk her for komplett prisliste, oppsett av fellesutgifter og øvrig salgsmateriell.

Alle leiligheter har en tidsriktig standard, med moderne planløsninger og gode kvaliteter. Kjøkken fra HTH og integrerte hvitevarer fra Electrolux. Baderommet er helfliset med store, moderne fliser og seksjon fra HTH. På gulvene er det flott 3 stavs hvit eikeparkett. Store stuevinduer som gir godt med lysinnslipp og utsikt. I stuer og de fleste oppholdsrom er himlingshøyden 270 cm, som bidrar til den luftige følelsen. Oppvarming fra fellesanlegg med energibrønner som energikilde.

Hver leilighet har romslig balkong(er) eller terrasse som er nøye vurdert med tanke på sol og utsikt.

Parkeringsanlegg og sportsboder
Det vil bli tilkomst til alle leiligheter via heis fra inngangspartier og fra parkeringsanlegg. Sportsboder i kjelleretasje samt i parkeringsanlegg. Mulighet for kjøp av egen parkeringsplass.

Tilvalg
Det vil bli muligheter for individuelle tilvalg/endringer. Kjøpere vil bli kontaktet av entreprenør tidlig i byggefasen. Det blir generelt ikke anledning til å bytte leverandører eller trekke ut leveranser.

Forbehold
Leilighetene leveres nøkkelferdige. Det tas forbehold om arealavvik på endelig leveranse. Løse møbler og garderobeskap som vist på tegninger og 3D-bilder er ikke en del av leveransen. Bindende beskrivelser og tegninger vil inngå i vedleggsskriv som publiseres sammen med priser ved salgsstart i august 2021.